Nuri Arslan Blöf Yapmış!

Nuri Arslan Blöf Yapmış!

Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Nuri Arslan'ın, 24 Mart'ta düzenlenen genel kurulda sarf ettiği ‘bundan sonra görev almayacağım’ sözlerini blöf yapmak için sarf ettiği gün yüzüne çıktı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN- Nuri Arslan’ın istifa etmeyeceğini anlayan muhalif kooperatif ortakları yeni başkan arayışlarını sürdürüyor.Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ortakları, yapılması planlanan olağanüstü genel kurulu bekliyor. Olaylı geçen kooperatifin son genel kurulunda divan kurulu seçiminde muhaliflerin 294 oyuna karşı 180 oy alarak güç kaybeden Nuri Arslan, yaşanan hezimetin ardından görevi bırakacağını duyurmuştu. Başkan Nuri Arslan'ın 24 Mart'ta düzenlenen genel kurulda sarf ettiği, "Yönetimimiz güvenini kaybetmiştir, güvenini kaybeden yönetimin devam etmesinin bir anlamı yoktur. Olağan genel kurulu beklemeden olağanüstü  genel kurulda görev almama kararı aldık" diyerek seçimde aday olmayacağını açıklamıştı. Fakat Nuri Arslan’ın bu sözlerinin blöf yapmak için söylediği ortaya çıktı. 

Muhalif ortaklarda güç birliği oluşturarak kooperatifin kalkınması ve büyümesi için harekete geçti. Önümüzdeki günlerde olağanüstü genel kurul kararının alınmasının ardından kooperatifin yeni başkan adayları da kamuoyunda yer almaya başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.