O hareketi Galatasaray'ı karıştırdı

O hareketi Galatasaray'ı karıştırdı

Mustafa Denizli'nin o hareketi Galatasaray'ı fena karıştırdı. Yöneticiler isyan etti, Denizli'yi Başkan'a şikayet ettiler: Biz bu şekilde mi tasarruf yapacağız?

Galatasaray'da, yeni teknik direktör Mustafa Denizli'nin futbolculara verdiği balık ziyafetleri için gelen 35 bin liralık fatura yönetimi karıştırdı.

Mustafa Denizli, Florya’da ilk iş olarak mönüyü değiştirmiş, gazlı içecekler listeden kalkmış, makarna ve pilavın yerini, balık ve etin ağırlıklı olduğu liste almıştı...

6 Aralık’ta tüm takımı Yeşilköy’deki ünlü bir balıkçıya götüren Denizli, Beşiktaşderbisi öncesi bu kez ziyafeti oyuncuların ayağına getirdi. Sarıyer’in ünlü bir restoranı, aşçıları ve birkaç personeli ile birlikte Florya’da hizmet verdi.

Derbi öncesinde özel olarak pişirilen bu balıklar, akşam yemeğinde hep birlikte afiyetle yenildi.

BAŞKAN ÖZBEK'E ŞİKAYET ETTİLER

Ancak derbi yenilgisinin üstüne iki yemek için 35 bin TL’lik faturayı gören yöneticiler ‘sudan çıkmış balığa’ döndü! Bu duruma tepki gösteren Sarı-Kırmızılılar’ın, “Biz bu şekilde mi tasarruf yapacağız? Tesislere balık siparişi nereden çıktı. Bizim aşçımız yok mu?” diyerek isyan ettikleri öğrenildi.

Yöneticilerin, Başkan Dursun Özbek’e de şikayette bulundukları ve ‘Bundan sonra dışarıdan balık sipariş edilmesin’ dedikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.