O ilçede kar yolları kapattı!

O ilçede kar yolları kapattı!

AYDIN’IN Bozdoğan İlçesi’nde bu akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Yatağan yolu trafiğe kapanırken 20 köyün yoları da kar nedeniyle kapandı.

Sabahın erken saatlerinde itibaren yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışı Akşam saatlerinde etkisini daha da artırdı.Bozdoğan-Yatağan yolu kar nedeniyle ulaşıma kapanırken,
20’ye yakın dağ köylerine ulaşım sağlanamıyor.
 
Bazı bölgelerde 20 Santimi bulan kar kalınlığı hayatı olumsuz yönde etkilerken çok sayıda aracın da yolda kaldığı öğrenildi.
 
Bozdoğan Belediye başkanı Salim Tümer Apaydın yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşları kurtarmak ve ulaşımı kapanan köy yollarının açılması için kriz masası oluşturduklarını söyledi.
 
Karayollarına ait ekiplerin Bozdağ bölgesinde kar küreme çalışması yapmasından dolayı bölgede sıkıntı yaşandığını dile getiren Başkan Apaydın,Büyükşehir belediyesinden yardım talep ettiklerini açıkladı.
Büyükşehir belediyesine at iş makinelerinin tuzlama çalışmalarına başladığını belirten başkan Apaydın, Bozdoğan belediyesine ait 3 greyder ile 2 Kepçenin çalaışmaları aralıksız sürdürdüğünü ifade etti.
Başkan Apaydın ayrıca Vatandaşların mecbur kalmadıkları sürece araçla trafiğe çıkmamaları konusunda da uyardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.