O lezzet artık Nazilli'de!

O lezzet artık Nazilli'de!

Elit Çöp Şiş ve Izgara kaliteli hizmet, hijyen ve lezzet prensibiyle Nazilli'de kapılarını açtı. Düzenlenen açılışta konuşma yapan işletme ortağı Selim Çamdal, "Nazilli'de vatandaşlarımıza lezzeti elit bir ortamda sunmayı hedefledik" dedi.

Kaliteli hizmet anlayışı ve usta ellerden çıkan lezzetlerle müşterileri için elit bir ortam sunan Elit Çöp Şiş ve Izgara açılış töreniyle kapılarını açtı. Hizmete girmeden önce kaliteli bir ortam sunmak için çalıştıklarını belirten Elit Çöp Şiş ve Izgara'nın ortaklarından Selim Çamdal, "Bizim için birinci öncelik hijyen. Hijyene ve kullandığımız malzemenin kalitesine çok önem veiyoruz. Çöp şiş için Nazilli'deki vatandaşlar, Ortaklar'a gidiyor. Biz usta ellerden çıkan çöp şiş ve ızgara çeşitlerini ayaklarına getirdik" diye konuştu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Bülent Sayar, CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci ve Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan'ın da katıldığı açılışta açılış kurdelesi kesildikten sonra vatandaşlara ikramda bulunuldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.