O Profesörden  İlk  Açıklama Geldi

O Profesörden İlk Açıklama Geldi

Aydın’da yaşlı bir kadın hastaya ve hasta yakınına yönelik sert tutumu ile dikkat çeken Adnan Menderes Üniversitesi Algoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman Nuri Aydın yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Olayın, kadın hastanın, yapılan işleme inanmamasından dolayı kaynaklandığına işaret eden Aydın, "İşlemi yaptım inanmıyor. 'Kıçından mı gördün sen yapmadığımı' dedim saymaya başladı. Çok ileri geri konuşunca 'Yeter ya sabahtan beri küfrediyorlar yapmadıklarını bırakmadılar bana' dedim" ifadelerini kullandı.

“İyilikten Maraz Doğdu”
Hastaların kendisine CHP'li Süleyman Bülbül ve Gökhan Zeybek tarafından yönlendirildiğini ifade eden Aydın, "Buna iyilikten maraz doğar şeklinde bakıyorum ki ben bu hastamızın işlemini 40 gün öncesine aldım. Ortada para yok ve o kadar bunalttılar ki ben orada feryat ediyorum ama zorbalık olarak görüyorsanız yapacak bir şey yok. Orada kendime diyorum anamı ağlattınız diye. Oradaki görüntülerin kanuna uygunsuz alınan görüntüler olduğunu siz de biliyorsunuz ben de biliyorum. Suçlunun suçunu paylaşmak kimseyi mazur göstermiyor." dedi.

"Benim Hastalarım Bana Taparlar”
"Tabii ki ben Karadenizliyim. Kimin bam teline basılınca feryat eder. Bam telime basıldı orada inanın kalp krizi geçirdim" diyerek devam eden Aydın, "Ben 60 yaşındayım. Bugüne kadar hep gururumla yaşadım. Türkiye'nin her yerinden hastam var. Ama gerçekten üzüldüm. Keşke söylemeseydim diyorum. Benim hastalarım bana taparlar. Nasıl taparlar biliyor musun? Ben ağrı uzmanıyım Türkiye'nin her yerinde ağrısı olan hastam var. Yani bölge hekimliği benim yani. Bunu yaptığım için benim hastalarım gerçekten taparlar." şeklinde konuştu.

“Konuşmak İstemiyorum”
Konuyla ilgili aradığımız CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, "Konuyla ilgili bilgim var ama konuya ilişkin açıklama yapmak istemiyorum" dedi.

Kaynak: Manşet Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum