O programın çekimleri Nazilli'de yapıldı

O programın çekimleri Nazilli'de yapıldı

Büyük ilgiyle takip edilen ve Anadolu’nun eşsiz güzelliklerini ekrana taşıyan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu programının 30-31 Aralık 2017 tarihinde yayınlanacak olan yeni bölümü Nazilli’de çekildi.

Nazilli’nin damakları bayram ettiren lezzetlerinin ekrana taşınacağı program renkli görüntülere sahne oldu.

Ekranların fenomen programı Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu’nun bu haftaki durağı Nazilli oldu. Nazilli Belediyesi işbirliği ile Lezzet Yolculuğu ekibi tarafından hazırlanan programın çekimleri Sümer ve Hamzallı Mahallelerinde gerçekleştirildi.

dsc_2067(2).jpg

Yöresel lezzetlerin ve Nazilli kültürünün tanıtıldığı programın çekimleri yaklaşık 13 saat sürdü. Ünlü sanatçı Turgay Başyayla ile tanışma fırsatı bulan mahalle sakinleri bol bol fotoğraf çektirdi.

Sıcakkanlılığıyla dikkat çeken ünlü sanatçı Turgay Başyayla, annesinin Aydınlı olduğunu belirterek Nazilli’de geçmiş yıllarda da çekim yaptıklarını hatırlattı.

dsc_2420.jpg

Programın 30-31 Aralık 2017 saat 12.55’de Show TV ekranlarında yayınlanacağını söyleyen Başyayla; “Başta Nazilli Belediyesi olmak üzere herkese ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. İlk olarak Sümer Park’ta efelerimiz ile birlikte bir çekim gerçekleştirdik. Sonrasında Hamzallı Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek yöresel lezzetlerimizi hazırladık. Nazilli Belediyesi tarafından restore edilen tarihi Hangarlarda türküler söyledik. Nazillimizi en iyi şekilde yansıtacak çekimler yapmaya çalıştık. Herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

dsc_2414.jpg

dsc_2337(1).jpg

dsc_2312(1).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.