Öğrenci servisi kanala uçtu:10 yaralı

Öğrenci servisi kanala uçtu:10 yaralı

Aydın İncirliova’da öğrenci taşıyan okul servis minibüsü ile bir otomobil çarpıştı. Servis minibüsü yoldan çıkarak kanala düştü. Kazada servis şoförü ile 9 öğrenci yaralandı.

Kaza, sabah saat 08.00 sıralarında Koçarlı-İncirliova Yolunda meydana geldi. İncirliova’dan Yazıdere Mahallesi’ne öğrenci almaya giden Coşkun Güler yönetimindeki 09 P 8057 plakalı servis minibüsü ile Koçarlı istikametinden gelen Muhittin Güler’in kullandığı 09 JM 141 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonucu servis minibüsü yoldan çıkarak kanala düştü. Çarpışmanın etkisiyle bir öğrenci sıkıştı. Sıkışan öğrenci itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Öğrenci servisinde bulunan yaralı öğrencilerin isimleri ise şöyle: Selma Şener, Eylem Karcı, Gülsüm Akkuş, Feride Akkuş, Nafize İzmit, Hüsne Solak, Büşra Nur Bacaksız, Serdem Aras ve Perihan Ceylan. Öğrencilerin yanı sıra kazada servis sürücüsü Coşkun Ünal da yaralandı. Ünalla birilikte yaralı öğrenciler Aydın’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazayı öğrenen öğrenci yakınları olay yerine koştu. Öğrenciler kazanın şokunu atlatmaya çalışırken gözyaşlarına hakim olamadı. Aileleri büyük panik yaşadı. Olay yerine gelen jandarma yolda güvenlik önlemi aldı.

Yaralanan öğrencilerin ve servis şoförünün hayati tehlikesi bulunmamakla birlikte kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber Kaynağı: Denge

nn.jpg

c-009.jpg

n-002.jpg

ccc.jpg

c-010.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.