Öğrenciler Çocuk Şenliğinde Doyasıya Eğlendi

Öğrenciler Çocuk Şenliğinde Doyasıya Eğlendi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Meslek Yüksekokulu ile Nizip Sosyal Yaşamı Geliştirme Derneği işbirliğinde ve Belkıs Yağları sponsorluğunda Nizip Meslek Yüksekokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik v...

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Meslek Yüksekokulu ile Nizip Sosyal Yaşamı Geliştirme Derneği işbirliğinde ve Belkıs Yağları sponsorluğunda Nizip Meslek Yüksekokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde “Çocuk Şenliği” düzenlendi.

Şenlikte 600 ilkokul öğrencisi gün boyunca Gaziantep Üniversitesi Nizip Yerleşkesi’nde doyasıya eğlendi. Yerleşkede konuk edilen ilkokul öğrencileri, Toplumsal Duyarlılık Projesi dersi kapsamında uygulamalar yapan Nizip Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğrencileri öncülüğünde uçurtma uçurdu. Halat çekme, mendil kapmaca, yumurta taşıma ve çuval yarışı gibi oyunlar oynadı.

Nizip Sosyal Yaşamı Geliştirme Başkanı Öğr. Gör. Nafiye Nur Meşe, Nizip’te bir ilk olarak düzenlenen “Çocuk Şenliği”ne katkılarından dolayı Nizip Meslek Yüksekokulu Yöneticileri başta olmak üzere Belkıs Yağları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğrencilerine teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.