Öğrenciler Karagöz Ve Hacivat Oyununu Sevdi

Öğrenciler Karagöz Ve Hacivat Oyununu Sevdi

Turgutlu Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Turgutlu İlçe Başkanlığı tarafından merkezde etüt gören minik öğrencilere geleneksel gölge oyunu Karagöz ve Hacivat oyunu...

Turgutlu Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Turgutlu İlçe Başkanlığı tarafından merkezde etüt gören minik öğrencilere geleneksel gölge oyunu Karagöz ve Hacivat oyunu izlettirildi. Turgutlu Sosyal Hizmetler Müdürü Emrah Akkoyun ve Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Turgutlu İlçe Başkanı Evrim Oflaz oyunu takip ederken, öğrenciler gölge oyununu büyük bir keyif izledi. Usta sanatçı Ahmet Kazdağ, eğlenceli perdesiyle çocukları büyüledi.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Turgutlu İlçe Başkanı Evrim Oflaz da, "Sosyal Hizmet Merkezinde misafir olan miniklerimiz dünya kültür mirası geleneksel gölge oyunumuz Karagöz ve Hacivat ile tanıştı. Kültür ve sanat faaliyetlerimizin yanında sportif aktivitelerimiz devam ediyor. Öğrencilerimizi kültürümüzün en önemli unsurlarıyla tanıştırmak bizleri de mutlu ediyor" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.