Öğrenciler Sigara Savaş Açtı

Öğrenciler Sigara Savaş Açtı

Çankırı’da bir grup öğrenci sigaraya karşı savaş başlattı. Kentte bisiklet turu yapan öğrenciler daha sona kent meydanında toplu halde sigara kırdılar.Çankırı Karatekin Üniversitesi Genç Yeşilay Toplu...

Çankırı’da bir grup öğrenci sigaraya karşı savaş başlattı. Kentte bisiklet turu yapan öğrenciler daha sona kent meydanında toplu halde sigara kırdılar.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu üyeleri Çankırı 100. Yıl Kültür Merkezi önünde toplanarak bisikletleri ile şehir turu yaptılar. Daha sonra Karatekin Parkında toplanan öğrenciler burada ilk olarak müzik eşliğinde dans edip çeşitli oyunlar oynadılar.

Genç Yeşilay Topluluğu Başkanı Muhammed Ali Karadağ burada yaptığı açıklamada Genç Yeşilay Topluluğu olarak toplumda sigaraya ve diğer uyuşturucu maddelere karşı farkındalık ve bilinç oluşturmak için “Sağlıklı Yaşam İçin Pedallıyoruz” etkinliğini düzenlediklerini belirterek, programın organizesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Öğrenciler etkinliğin sonunda ellerindeki sigaraları kırarak “Sigaraya Hayır”, “Alkole Hayır”, “Uyuşturucuya Hayır”, “ Sağlıklı Yaşama Evet” sloganları attılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.