Öğrencilerden Tiyatro Gösterisi

Öğrencilerden Tiyatro Gösterisi

Düzce Meslek Yüksekokulu Tiyatro Topluluğu tarafından yaklaşık iki aylık bir çalışmanın ardından hazırlanan “Hadi Yine İyisin” adlı tiyatro gösterisi sahnelendi.Cumhuriyet Konferans Salonu’nda sahnel...

Düzce Meslek Yüksekokulu Tiyatro Topluluğu tarafından yaklaşık iki aylık bir çalışmanın ardından hazırlanan “Hadi Yine İyisin” adlı tiyatro gösterisi sahnelendi.

Cumhuriyet Konferans Salonu’nda sahnelenen gösteriye Düzce MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya, öğretim üyelerimiz ve çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Komedi türünde, dört skeç halinde sahnelenen oyunlar öğrenciler tarafından büyük alkış aldı. Skeçler arasında öğrencilerin kendi yazdıkları oyunlar da sahnelenme şansı buldu.

Tiyatro gösterisinin sonunda öğrencileri tek tek tebrik eden Düzce MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya öğrencilerin kısa zamanda böylesine güzel bir gösteri hazırladıkları için teşekkür ederek, “Ben Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüm süresince öğrencilerimle hiç bu kadar gurur duymamıştım, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrenciler yakın zamanda hayatını kaybeden ünlü sinema ve tiyatro sanatçımız Zeki Alasya’yı da unutmayarak gösterinin sonunda usta oyuncu için hazırladıkları videoyu izleyicilerle paylaştılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.