Öğrencilerin El Emeği, Göz Nuru

Öğrencilerin El Emeği, Göz Nuru

SANKO Sanat Galerisi’nde, Özel SANKO Okulları öğrencilerinin 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında yaptıkları çalışmalardan oluşan “Görsel Sanatlar Sergisi” açıldı.Özel SANKO Okulları Genel Müdürü Melike T...

SANKO Sanat Galerisi’nde, Özel SANKO Okulları öğrencilerinin 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında yaptıkları çalışmalardan oluşan “Görsel Sanatlar Sergisi” açıldı.

Özel SANKO Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu, sergi açılışında yaptığı konuşmada, sanatsal ve sportif faaliyetlerin öğrencilerin akademik başarılarını doğrudan etkilediğini ve sosyal yönlerinin gelişimine çok büyük katkı sağladığını söyledi.

Sanatın insanın kendisini ifade etme yollarından birisi olduğunu belirten Toklucu, “Burada ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizin resim, filografi, kil, takı ve tasarım çalışmaları sergileniyor. Öğrencilerimiz duygu ve düşüncelerini, müthiş bir hayal gücü ile oluşturdukları eserleriyle ifade ediyorlar” dedi.

Lise öğrencilerinin enstrümantal müzik dinletisi eşliğinde gezilen sergide, öğrencilerin yaptığı tuval çalışmaları, lise kil kulübünün grup olarak çalıştığı rölyef pano ve Atatürk’ün çocuk sevgisinin vurgulandığı çalışma büyük beğeni topladı.

Ebru, kuru kalem, keçeli ve pastel boya teknikleriyle yapılan resimlerin de yer aldığı sergi, 17 Mayıs tarihine kadar SANKO Sanat Galerisi’nde sergilenecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.