OKUL DEĞİL ADETA VİRANE!

OKUL DEĞİL ADETA VİRANE!

AYDIN’ın Nazilli İlçesi’ndeki Süleyman Efendi İlkokulu’nun eğitim ve öğretime hazır olmaması velilerin tepkisini çekti.

AYDIN’IN Nazilli İlçesi’ndeki Süleyman Efendi İlkokulu’nun eğitim ve öğretime hazır olmaması velilerin tepkisini çekti. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının ortalarına gelinmesine rağmen okulda devam eden tadilat çalışmalarının eğitim ve öğretimi engellediğini dile getiren veliler, okulda pislik ve tehlikenin kol gezdiğini belirtiyorlar.

• VELİLER CEP TELEFONUYLA ÇEKİM YAPTILAR

Okulda devam eden tadilat çalışmalarını cep telefonuna kaydeden veliler, tadilat için ayrılan ödeneğin zamanında gönderilmemesine tepki göstererek, “Burası ne Mardin’in bir köyü ne de Van! Burası batının incisi Nazilli! Eğitim döneminin ortasında tuvaletlerde tadilat mı olur? Bir tarafta kapısı olmayan sınıflarda ders işleniyor, hemen yanı başında inşaat gürültüsü! Milli Eğitim Bakanı’ndan tutun, İl ve İlçe milli Eğitim Müdürlerini Süleyman Efendi İlkokulu’nda yaşanan rezaletleri görmeye davet ediyoruz” şeklinde konuştular.

• OKULDA HİZMETLİ YOK!

Süleyman Efendi İlkokulu’nda hizmetli kadrosu olmadığına dikkat çeken okul velileri, “Hizmetli olmadığı için tuvaletler pislik içinde! Sağlıksızdan da öte bir okul! Süleyman Efendi İlkokulu adeta virane! Sınıf kapıları çıkartılmış, tuvaletler pislik içinde! Her şeye rağmen okul öğretmenleri fedakarca çalışmaya devam ediyorlar. Büyüklerimiz eğitim şart diyorlar ama bu şartlarda nasıl eğitim verilebilir?” ifadelerini kullandılar. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

İŞTE SÜLEYMAN EFENDİ İLKOKULU’NUN İÇLER ACISI HALİ!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.