Okul Servis Sürücüleri Eğitimlerini Tamamladı

Okul Servis Sürücüleri Eğitimlerini Tamamladı

Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü ile Nazilli Şoförler Odası işbirliği ile açılan eğitim kursu NHEM toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Törene Nazilli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Tandır, Nazili Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Ramazan Gülmez, Nazili Nazilli Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Özcan Apaydın, Nazilli Şoförler Odası Başkanı Seyfi Çalışkan, Nazilli Şoförler Odası Genel Sekreteri Mehmet Üstaş, kurs öğretmenleri ve kursiyer şoförler katıldı.

Eylül ayında bu kursların yeniden açılacağını ifade eden Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Ramazan Gülmez “ 1 haziranda başlayıp, 28 Ağustos tarihine kadar devam eden kurslarımızda toplam 5 adet kurs açılmış olup, 250 kadar servis şoförümüz bu eğitimleri tamamlamıştır. Her bir grubun eğitimi 72 saatten oluşmaktan olup, bu eğitimlerde servis şoförlerimize iş hayatında iletişim, sosyal hayatta iletişim, mesleki etik, sürüş psikolojisi ve ilk yardım konularında eğitimler verilmiştir. Bu eğitimler sonucunda toplumumuzda daha bilinçli, daha güler yüzlü ve mesleğine bağlı sürücülerle yeni eğitim öğretim sezonuna hazır olduğumuzu düşünüyoruz. Eylül ayı itibariyle toplu taşımacılık alanında hizmet veren diğer şehir içi ulaşım ve taksi hizmeti veren şoförlerimize uyum kurslarımız başlayacaktır” ifadelerini kullandı

KAYNAK: TİMUÇİN KILIÇ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.