Okullar Arası Hentbol Yarı Final Müsabakaları Sona Erdi

Okullar Arası Hentbol Yarı Final Müsabakaları Sona Erdi

Aydın’da tamamlanan Okullar Arası Hentbol Yarı Final Müsabakaları sonucu finallere gitmeye hak kazanan takımlar belirlendi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen Okullar Arası Hentbol Yarı Final Müsabakaları, Mimar Sinan Spor Salonunda gerçekleştirildi. Yarı final müsabakalarına 12 il ve KKTC, kızlarda 8 takım - erkeklerde 7 takım olmak üzere toplam 15 takım ve 210 sporcu katıldı. Erkeklerde 8 takımın içerisinde finale katılmaya hak kazanan takımlar İzmir Narlıdere Özel Takev Orta Okulu ve Bursa Osman Gazi Mehmet Aker Orta Okulu oldu. Kızlarda ise 7 takımın içerisinde finale katılmaya İzmir Bornova Mevlana Orta Okulu ve Eskişehir Dr. Halil Akkurt Orta Okulu hak kazandı.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, müsabakalarda derece elde eden takımlara madalya ve başarı belgesi, derece elde edemeyen takımlara da katılım belgesi takdim edildi. Müsabakalarda derece elde eden takımların madalyalarını Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Şube Müdürü Cemal Kahriman ve Hentbol İl Temsilcisi Mehmet Aydın takdim etti.

Yarı final müsabakalarında derece elde eden takımlar, 29 Mayıs - 03 Haziran 2015 tarihleri arasında Hatay’da yapılacak final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.