Okullar Ligi’nde Voleybol Ve Basketbol Şampiyonları Belli Oldu

Okullar Ligi’nde Voleybol Ve Basketbol Şampiyonları Belli Oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de ilk olarak hayata geçirdiği Okullar Ligi’nde voleybol ve basketbol branşlarında şampiyonlar belli oldu. Voleybol Şampiyonu Muratpaşa Lisesi olurken Basketb...

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de ilk olarak hayata geçirdiği Okullar Ligi’nde voleybol ve basketbol branşlarında şampiyonlar belli oldu. Voleybol Şampiyonu Muratpaşa Lisesi olurken Basketbol Şampiyonluk kupasını ise Saime Salih Konca Lisesi kaldırdı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gençleri spora teşvik etmek ve spor alt yapısı oluşturmak üzere Türkiye’de ilk olarak hayata geçirdiği Liselerarası Okullar Ligi’nde voleybol ve basketbol final karşılaşmaları Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçlar, izleyenlere heyecanlı saatler yaşattı. Lise öğrencileri de tribünlerde okullarına destek oldu.

Karşılaşmalarda ilk olarak genç voleybolcular sahaya çıktı. Muratpaşa Spor Lisesi ve Türk Telekom Anadolu Lisesi’nin karşı karşıya geldiği maç son dakikaya kadar çekişmeli geçti. Skorda 2-2 ‘lik eşitlik bozulmazken, 5’inci setin sonunda voleybol finalini Muratpaşa Spor Lisesi kazandı. Basketbol finalindeyse Adem Tolunay Anadolu Lisesi ile Saime Salih Konca Lisesi karşı karşıya geldi. Saime Salih Konca Lisesi, rakibini mağlup etmeyi başararak şampiyonluk ipini göğüsledi. Şampiyonluğa uzanan takımlar, büyük sevinç yaşadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.