Okullara Spor Malzemesi Yardımı Sürüyor

Okullara Spor Malzemesi Yardımı Sürüyor

Manisa Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü okullara spor malzemesi yardımında bulunmaya devam ediyor. Müdürlük tarafından Sancaklı İğdecik Hayrullah Divrik, Sancaklı Bozköy 75. Yıl, Karaoğlanlı İl...

Manisa Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü okullara spor malzemesi yardımında bulunmaya devam ediyor. Müdürlük tarafından Sancaklı İğdecik Hayrullah Divrik, Sancaklı Bozköy 75. Yıl, Karaoğlanlı İlköğretim kurumlarına spor malzemesi desteğinde bulunuldu.

Okullara yapılan ziyaretlerde Okul yöneticileri ve Okul Aile Birliği üyeleri Mustafa Perkmen, Tolga Akbaşak, Mustafa Pilav katıldı. Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü okullara spor malzemesi yardımında bulunmaya devam ediyor. Sancaklı iğdecik Hayrullah Divrik,75. Yıl, Karaoğlanlı ilköğretim kurumlarını ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü Savaş Duman ve Şehzadeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Öztürk, öğrencilere spor malzemeleri hediye ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Duman, “Gittiğimiz okullara da spor çıkışlı olmamız gereğiyle de elimizden geldiği kadarıyla çam sakızı çoban armağanı spor malzemeleri yardımında bulunuyoruz. Malzemeler az, gönül ister ki daha fazla yardımda bulunabilelim ama ilerleyen günlerde bu yardım oranı artacak. Göreve geldiğimiz günden bu yana gerek merkeze bağlı ve ilçelerimize bağlı okullarımıza yaptığımız spor malzemesi desteğiyle sporun her kategorisinin temelini oluşturan siz yavrularımıza malzeme desteği yapmak sportif başarıları getirir. Manisa birçok alanda olduğu gibi sportif başarılarda da öncü olmuştur. Bütün spor branşlarına desteğimiz devam edecektir. Ayrıca engellilere yönelik her dalda sportif faaliyetler yer almaktadır. Bir atasözü vardır ki ‘Ağaç yaşken eğilir’ sporda böyledir. Bunun en büyük örneği sizlere verdiğimiz spor malzeme desteğidir.” dedi.

Okul yöneticileri ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a okullarına yaptıkları yardımlar için teşekkür ederek, yardım faaliyetlerinin sürmesi temennisinde bulundular.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.