Öldüresiye Dövdüğü Eski Eşini Suçladı!

Öldüresiye Dövdüğü Eski Eşini Suçladı!

Karacasu'daki feci olayda flaş ifadeler...

Aydın'ın Karacasu ilçesinde, boşandığı 2 çocuğunun annesi Meryem Ö. (23) ilişkiye girme teklifini reddettiği için şişe parçasıyla yüzünden, kolundan ve boğazından yaralayıp, başına demir çubukla vurmakla suçlanan tutuklu sanık Ali Çetin'in (36) ikinci duruşmasında karar çıkmadı. Ölümden dönen, 22 dişi kırılan ve estetik ameliyat geçirmek zorunda kalan Meryem Ö., duruşma sonrası, “Gerekirse DNA testi isterim. Ben 4 yıl boyunca ona sadık kaldım” dedi.
Günlük işlerde çalışan ve başından daha önce 5 evlilik geçen Ali Çetin, 2014 yılında Bodrum'da, evli ve 1 çocuk annesi Meryem Ö. ile tanıştı. Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen ikili, kaçarak, memleketleri Aydın'ın Karacasu ilçesine geldi. Ali Çetin ile kaçan Meryem Ö., hemen ardından da eşine boşanma davası açtı. Meryem Ö, 6 ay süren davanın ardından eşinden boşandı. Meryem Ö., boşandıktan sonra da Ali Çetin ile evlendi. Çiftin bu evliliklerinden şu an biri 3, diğeri 1,5 yaşında olan kız çocukları dünya geldi. Zamanla çift arasında geçimsizlik başladı. Meryem Ö, alkol bağımlısı olduğunu ve kendisine sürekli şiddet uyguladığını ileri sürdüğü eşinden, 8 Haziran 2018'de Karacasu Aile Mahkemesi'nde boşandı.

ww.jpeg

Ali Çetin, 24 Ağustos 2018 gecesi çocuklarını görme bahanesiyle boşandığı eşi Meryem Ö.'nün Yaylalı Mahallesi Tavas Caddesi'ndeki evine geldi. Çetin, iddiaya göre, boşandığı eşine ilişkiye girmek istediğini söyledi. Genç kadının reddetmesi üzerine Ali Çetin, eline geçirdiği soda şişesini kırıp, Meryem Ö'nün kolunu, yüzünü ve boğazını keserek, başına da demir çubukla defalarca vurup yaraladı. Kanlar içinde kalan kadının boynundaki kolyeyi ve cebindeki 200 TL'yi de aldığı öne sürülen Çetin, olay yerinden kaçtı. Gürültüleri duyan komşuları, 112 Acil Servis ile polise haber verdi. Bu sırada olaydan haberdar olan Meryem Ö.'nün babası Kamil Ö. de eve geldi. Ö, Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, polis de Çetin'i ertesi gün yakalayıp, gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali Çetin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yüzü kesikler nedeniyle tanınamayacak hale gelen ve 22 dişi kırılan Meryem Ö, Nazilli Devlet Hastanedeki tedavisinin ardından estetik ameliyat için Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Buradaki ameliyat sonrası Ö, bir süre daha tedavi görüp, hastaneden taburcu edildi.

22-045.jpg

"ÖLDÜRMEK GİBİ BİR NİYETİM YOKTU”

Nazilli 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, tutuklu sanık Ali Çetin hakkında, 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Davanın 2. duruşmasına Meryem Ö, sanık Ali Çetin, tarafların avukatları ve yakınları katıldı. Sanık Ali Çetin, savunmasını yaptı. Pişman olduğunu kaydeden Çekin, "Eski eşim birkaç kişiyle dost hayatı yaşıyor. Küçük kızımın babasının ben olmadığımı düşünüyorum. Meryem'in iddiaları asılsızdır. Daha önceki savunmam da da söyledim. Ben birleşmek istedim. Afaki hakaretler etti. Öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Birazcık vicdanı varsa doğruları söylesinler. Elimdeki demir parçasını savurdum ama ötesi yoktu" dedi.

33-027.jpg

“GEREKİRSE DNA TESTİ İSTERİM”
Hakkındaki iftirayı kabul etmeyen Meryem Ö ise, “Suçu üstünden atmak istiyor. Ben ona 4 yıl boyunca sadık bir eş olarak kaldım. Her zaman sadık kalmasını da bilirdim. Çocuklar konusunda gerekirse DNA testi isterim. Bu saatten sonra sen çık elini kolunu sallaya sallaya gez ben bu kızların acısıyla yaşıyorum diyemem” dedi.
Mahkeme 2 Mayıs 2019 tarihine ertelendi.(Burhan Ceyhan)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.