Öleceğini iki gün önceden bildi!

Öleceğini iki gün önceden bildi!

Karacasu’yu turizmle tanıştıran yerli esnaflarından evli ve bir çocuk babası 60 yaşındaki Atilla Doyurum, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.

Arkadaşlarına iki gün önce “İki gün ömrüm kaldı, öleceğim” dediği öğrenilen Doyurum’un acı haberi Karacasulu sevenlerini yasa boğdu.

Karacasu’da uzun yıllar her gün yüzlerce turisti ağırlayan Çamlık Restoranın işletmeciliğini yapan turizmci Atilla Doyuran, yaklaşık 3 yıldır yakalandığı gırtlak kanseriyle yaşam savaşı veriyordu.
Turizmi, Karacasu’ya ilk kazandıran Atilla Doyurum, tedavi gördüğü Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Her gün kahvehanesinde oturduğu Cabi Mahallesi Muhtarı Tayfun Karaoğlan ile birlikte son çayını içen Doyurum’un Salı günü ameliyat olacağı ve iki gün önce muhtar Karaoğlan’a “İki gün ömrüm kaldı. Öleceğim” dedikten iki gün sonra dün sabah saat 09.00 sıralarında hakka yürüdü.
Vefatıyla Karacasulu sevenlerini derinden üzen Doyurum’un cenazesi, yarın öğle namazına müteakip Cumaönü camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Tabak Hacı İbramlar Mezarlığında toprağa verilecek.
Muhtar Karaoğlan “Çok değerli bir abimizdi. Dün akşam hastaneden geldi. Birlikte çay içtik. Fotoğraf çektim. Daha iki gün önce öleceğim, iki gün ömrüm kaldı demişti. Salı günü de ameliyat olacaktı. Vefatıyla bizleri çok üzdü” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.