Olgaç’tan Türkiye Birincisi Öğrenciye Ödül

Olgaç’tan Türkiye Birincisi Öğrenciye Ödül

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Bakanlık tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen ’Gençlerden ecdada mektup’ yarışmasında dereceye giren gençlere ödül verildi.Gençlerin milli ve manevi duyguları...

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Bakanlık tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen ’Gençlerden ecdada mektup’ yarışmasında dereceye giren gençlere ödül verildi.

Gençlerin milli ve manevi duygularının canlı tutulmasını ve tarih şuurunun toplumda yerleşmesini sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü yapılan ’Gençlerden ecdada mektup’ yarışmasında Siirt’te biri Türkiye birinciliği olmak üzere derece yapan öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmada dereceye giren gençleri makamında kabul eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Çanakkale ve Sarıkamış konulu yarışmada 522 bin 190 başvuru arasında Siirt Gençlik Merkezi üyesi Kübra Erbek’in 19-29 yaş kategorisinde Türkiye birincisi olduğunu söyledi. Olgaç, ayrıca 11-14 yaş kategorisinde Şehit Org. Eşref Bitlis Ortaokulu öğrencileri Abdulkadir İnan, Gurbet Gündüz, Fatih Ortaokulu öğrencisi Zeynep Elçiçek, 15-18 yaş kategorisinde 75. Yıl Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Aslı Suakan, Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi M. Sait Aydın, İbrahim Hakkı Kız Anadolu Lisesi Nurhayat Beytekin, 19-29 Yaş Kategorisinde ise Açık Lise öğrencisi Müzeyyen Dildirim, üniversite öğrencisi Haydar Şen’in dereceye girdiğini ifade etti.

Tören öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.