Ölüm Onu Bu Sefer Teğet Geçmedi

Ölüm Onu Bu Sefer Teğet Geçmedi

Efeler’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen motosiklet üzerinde bulunan ve ağır yaralanan İbrahim Bayram (26) kurtarılamadı. Daha önce de motosiklet kazası geçiren ölümden dönen Bayram’ın ölüm haberi İncirliova Acarlar Mahalle

Efeler’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen motosiklet üzerinde bulunan ve ağır yaralanan İbrahim Bayram (26) kurtarılamadı. Daha önce de motosiklet kazası geçiren ölümden dönen Bayram’ın ölüm haberi İncirliova Acarlar Mahallesi’nde büyük üzüntüye neden oldu.

Kaza, Aydın-Muğla Karayolu Hayvan Pazarı Kavşağı yakınlarında 00.30 sıralarında meydana gelmiş, Efeler’den Çine istikametine plakasız motosikletiyle ilerleyen Neşet Ertuğ (22) ve İbrahim Bayram (26) bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek düşmüştü. Kazada yaralanan Ertuğ ve Bayram ambulanslarla hastaneye kaldırılmıştı.

DAHA ÖNCE DE MOTOSİKLET KAZASINDA ÖLÜMDEN DÖNMÜŞ

Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan iki çocuk babası İbrahim Bayram, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Daha önce de motosiklet kazası geçiren ölümden dönen Bayram’ın ölüm haberi İncirliova Acarlar Mahallesi’nde büyük üzüntüye neden oldu.

Talihsiz kazada hayatını kaybeden İbrahim Bayram’ın bugün mahallesinde toğrağa verilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.