Ömer Özmen milletvekili aday adayı sayısını açıkladı

Ömer Özmen milletvekili aday adayı sayısını açıkladı

AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, 1 Mayıs itibariyle 27. Dönem Aydın Milletvekili Aday Adaylığı için AK Parti Genel Merkezi’ne 46 ismin başvuruda bulunduğunu açıkladı.

Aday adaylığı başvuru süresinin 2 Mayıs saat 19.00’da sona ereceğini söyleyen Başkan Özmen, Aydın’da temayül yoklamasının 5 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00-16.00 saatleri arasında Aydın Atatürk Spor Salonu’nda yapılacağını söyledi.

“TEMAYÜL YOKLAMASINA GENİŞ KATILIM BEKLENİYOR”

“Geçen hafta başlayan aday adaylığı başvuru süresi Pazar günü sona erecekti ancak başvurudaki yoğunluk nedeniyle başvurular 2 Mayıs saat 19.00’a kadar ertelendi” diyen Özmen, “Yine 2 Mayıs Çarşamba günü yapılması planlanan temayül yoklamasının da 5 Mayıs Cumartesi günü yapılması kararlaştırıldı. Aydın’da temayül yoklaması saat 10.00-16.00 arasında Aydın Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak. Yoklamaya tüm ilçelerimizin ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, il ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimiyle demokrasi hakem heyeti, disiplin kurulu üyelerimiz, mahalle başkanlarımız, görevi devam etmeyen önceki dönem milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz katılacak. Bu bakımında geniş katılımlı bir temayül yoklaması yapılacak. Bu noktada yoklamaya katılan partililerimizin görüşlerine başvurulacak” dedi.

“22 MAYIS’TA ADAY TANITIM TOPLANTISI YAPILACAK”

Temayül yoklamasının aday tespitine katkı sağlayan yollardan birisi olduğunu söyleyen Özmen, “Aday tespitinde fayda sağlayacak bir çok nokta var. İnşallah o süreçten sonra hızlı bir şekilde temayül yoklaması sonuçlarını partimizin genel merkezine ileteceğiz. Orada tasnifi yapılacak ve ayın 21’inde de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında listeler Yüksek Seçim Kurulu’na verilecek. Yine 22 Mayıs’ta da kuvvetle muhtemel Ankara’da milletvekili aday tanıtım toplantısı yapılacak. 13 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanlığı Aday Listesi kesinleşecek. Bu noktada bizim Cumhurbaşkanımız Adayımız en başından beri bellidir. Sayın Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Adayımızdır. Dün ve bugün diğer Cumhurbaşkanı adayları da netleşmeye başladı. Biz Cumhurbaşkanı adaylığı süreciyle beraber çalışmalarımıza başlayacağız. Kesinleşme sürelerini göz önünde bulundurduğumuzda Milletvekili seçim çalışmaları arkadan gelecek. Şu ana kadar bizim resmi kayıtlarımıza girmiş 46 tane 27. Dönem Aydın milletvekili aday adayımız var. 2 Mayıs saat 19.00’a kadar biz bu sayının 50 civarında olacağını tahmin ediyoruz. Aydınımız için hayırlı olsun” dedi.

Şu ana kadar AK Parti Genel Merkezi’ne 27. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulunanların isimleriyse şu şekilde oluştu; Abdurrahman Öz, Ahmet Bahri Kanat, Ali Ertürk, Ali Metin Akar, Ayşe Zeynep Küçük, Bahadır Yeloğlu, Bekir Kuvvet Erim, Berna Özen, Dilek Çakır, Edip Güryeli, Enver Çelik, Ersin Esenlik, Fatih Gürer, Gökhan Ökten, Güllüşah Akagündüz, Hakan Çağlar Erürker, Hilmi Yıldırım, Hüseyin Koşar, Hüseyin Satılmış, Hüseyin Turgut, Kader Gezer, Mediha Turgut, Mehmet Arkun, Mehmet Erdem, Mehmet Zakir Aksu, Metin Yavuz, Mustafa Oğurlu, Mustafa Savaş, Mustafa Türker, Osman İlhan Güngör, Özlem Taş, Rafet Göbekli, Ramazan Subaşı, Rıza Posacı, Sami Üner, Seda Kanat, Seda Sarıbaş, Semiha Öyüş, Serpil Özalp Şahbudak, Sinem Sarı Öztürk, Sultan Güner, Tanju Karaçancı, Yalçın Pekgüzel, Murat Bayram, Necmettin Şaşma, Sefa Şık. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.