Önce tecavüz sonra tehdit ettiler

Önce tecavüz sonra tehdit ettiler

Aydın'da üniversite öğrencisi B.Z.'nin seks görüntülerini kaydeden ve şantajla tecavüz eden Ömer U. ve İhsan Ç. 24’er yıl hapis cezası aldı.

Efeler ilçesinde geçen yıl 5 Mayıs'ta meydana gelen olayda, Adnan Menderes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü son sınıf öğrencisi B.Z, aynı fakültede Resim İş Öğretmenliği Bölümü'nde okuyan Ömer U'nun ettiği arkadaşlık teklifini kabul etmedi. Bunun üzerine Ömer U, durumu sınıf arkadaşı olan İhsan Ç'ye anlattı. İhsan Ç. ve Ömer U. genç kıza iğrenç bir tuzak hazırladı. İhsan Ç, fotoğraflarını gördüğü B.Z. ile tanışıp kısa sürede kendisine aşık etti.

GİZLİCE GÖRÜTÜLERİNİ ÇEKTİ

B.Z'yi telefonla arayan İhsan Ç, "Sana bir sürprizim var, görünce bayılacaksın" diyerek genç kızı evine çağırdı. İhsan Ç'nin birlikte plan kurduğu arkadaşı Ömer U. da yatak odasına saklandı. Kendisine kurulan tuzaktan habersiz sevgilisinin evine giden B.Z, ilerleyen saatlerde İhsan Ç. ile birlikte oldu. İlişkiyi kameraya kaydeden Ömer U, bir anda odaya girdi ve B.Z'ye sevişme görüntülerini çektiğini söyledi. Kendisiyle ilişkiye girmezse görüntüleri ailesine göndermekle ve sosyal medyada yayınlamakla tehdit etti. Şantaja boyun eğen B.Z, Ömer U. ile de birlikte oldu. Ardından Ömer U, ilişkiye girmek için B.Z.’yi şantaj etmeye devam etti. Yapılan şantajlara dayanamayan genç kız, İhsan Ç. ve Ömer U'dan şikayetçi oldu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan İhsan Ç. ve Ömer U, "cinsel saldırı ve şantaj" suçlamaları ile çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

24'ER YIL CEZA

Yaşanan tecavüz skandalıyla ilgili görülen davanın dördüncü duruşması da yapıldı. Aydın 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada mahkeme heyeti, sanıklar Ömer U. ve İhsan Ç’yi nitelikli cinsel saldırı suçundan 18’er yıl, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 6’şar yıl olmak üzere toplam 24’er yıl hapis cezasına çarptırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.