Organize Sanayi Bölgesi Üyeleri İftarda Buluştu

Nazilli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, düzenlediği iftar yemeği programı ile üyelerini bir araya getirdi.

Nazilli Restoran’ın bahçesinde sade bir organizasyonla gerçekleştirilen iftar yemeğine Vali Yardımcısı Ali Canavar, İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Köşk Kaymakamı Sefa Demiryürek, Kuyucak Kaymakamı Alp Arslan, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Aslan, Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Organize Sanayi Bölgesi sorumlu Müdürü Yaşar Barış, OSB Müteşebbis heyet üyeleri ve organize sanayi bölgesi sanayicileri ile parsel sahipleri katıldı. Organize Sanayi Bölgesi sorumlu Müdürü Yaşar Barış, misafirlerini kapıda karşılayarak, davetlerine katıldıkları için teşekkür etti. İftar programı sonrasında bir konuşma yapan Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ile Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yaşar Barış organize sanayi müteşebbislerine organize sanayinin son durumu hakkında bilgiler verdi.

Bu yıl Ramazan ayının diğer yıllara göre daha buruk geçtiğini hatırlatan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Bir yandan sevinç yaşarken, diğer yandan da içimiz buruk. Çünkü Müslüman âleminde kan akmaya devam ediyor. Bu mübarek Ramazan ayının Müslüman kanının akmasının önüne geçmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili belediye olarak yapılması gereken tüm çalışmaları tamamladık. Alt yapı ve yol ile herhangi bir sıkıntı kalmadı. Bu aşamadan sonra yatırımcıların ve müteşebbislerin gelip bu bölgede fabrikalarını kurup işletmelerinden başka bir beklentimiz yok. Yeni yapılmakta olan fabrikaların da bir an önce faaliyete geçmesi tek temennimiz” ifadelerini kullandı.

<span style=

<span style=

<span style=

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.