Örgütlenen Muhtarlar, Başkan Mesut Özakcan’ı Ziyaret Etti

Örgütlenen Muhtarlar, Başkan Mesut Özakcan’ı Ziyaret Etti

6360 Sayılı Büyükşehir Yasası ile görev ve sorumluluk alanları yeniden düzenlenen Efeler İlçesi muhtarları dernek kurarak örgütlü hale geldi.

Efeler ilçesine bağlı mahalle muhtarları bir araya gelerek “Efeler Muhtarlar Derneği” çatısı altında örgütlendiler. Derneğin Kurucu Başkanı olarak Kuyulu Mahallesi Muhtarı Ali Kılıçaslan seçilirken, yönetim kurulu üyeleri olarak da Işıklı Muhtarı Ercan Özçineli, Dağemir Muhtarı Ayhan Korkmaz, Kızılcaköy Muhtarı Tansel Işık, Gölhisar Muhtarı Bülent Yalçın, Kadıköy Muhtarı Doğan Altan ve Kardeşköy Muhtarı Hasan Hüseyin Anol görev aldı. Efeler Muhtarlar Derneği’ni makamında kabul eden Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan; “eski Aydın Belediyesi’ne göre mücavir alanı 32 kat, nüfusu da yaklaşık 2 kat büyüyen devasa bir belediyemiz var. Böylesi büyük bir alanda hizmetin en iyisini, en kalitelisini üretmek ve vatandaşlarımıza ulaştırma kararlılığımız var. Efeler Belediyesi olarak bugüne kadar bizlere sahip çıkan, kolaylık sağlayan ve anlayış gösteren muhtarlarımız; vatandaşa ulaşmamızda da bizlerin en önemli hizmet ortaklarımızdır. Bundan böyle örgütlü olarak bir çatı altında toplanan muhtarlarımızla daha yakın işbirliği ve çalışma ortamlarımız olacaktır. Dayanışma ve güçbirliği adına Efeler Belediye Başkanı olarak kendilerini kutluyorum. Bugüne kadar yaşadığımız samimi işbirliğimizin bundan böyle projeler ve hizmet bağlamında da gelişerek devam edeceğine yürekten inanıyorum. Bizlere düşen görevler konusunda, kendilerinin yanında, onlardan yana duruşumuzun bilinmesini isterim. Tekrar muhtarlarımızı kutluyor ve derneklerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kuruluşunu tamamlandıktan sonra ilk ziyaretini Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’a yapan Efeler Muhtarlar Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, örgütlü olmanın kurumsal güçbirliği ve kamuya hizmette kurumsal işbirliği adına önemli olduğunu belirttiler. Dernek Başkanı Ali Kılıçaslan; “Kurucu Belediye Başkanımız Mesut Özakcan’a hem geçmiş olsun dileğinde bulunmak, hem de bundan sonraki süreçte dernek olarak belediyemizle işbirliği içinde çalışmaya hazır olduğumuzu kendisine belirtmek için ziyarette bulunduk. Bugüne kadar, kendisine her an ulaşılabilir olma fırsatını veren, her derdimizle yakından ilgilenen Başkanımız Mesut Özakcan’ın mahallelerde vatandaşla iletişim ve işbirliğini sağlamak adına birer temsilcisi gibi çalışma kararlılığımızı ilettik. Hiçbir siyasi tavır ve tercih farklılığı gözetmeksizin, hiçbir beklenti olmaksızın; sadece vatandaşın hak ettiği hizmeti zamanında ve eksiksiz yerine getirmek amacı ile işbirliği yaklaşımımıza Sayın Başkanımız da aynı duygularla katkı sağlamak istediğini belirtti. Kendisine, işbirliği konusunda gönüllü olarak sağladığı katkı ve özverisi için teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Efeler Muhtarlar Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Özakcan’dan sonra, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Süne’yi de makamında ziyaret ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.