Orhan Baba, Orhan Babalarla Buluştu

Orhan Baba, Orhan Babalarla Buluştu

Türk müziğinin önemli isimlerinden Orhan Gencebay, kendisine benzetilen ve sosyal medya üzerinden bir araya gelen on hayranını ağırladı.

Aydın’da Orhan Gencebay’a olan benzerliğiyle dikkat çeken ve Lokmacı Orhan Baba olarak hitap edilen Fahri Toğrul, yıllardır hayalini kurduğu Orhan Gencebay ile tanışması arzusunu gerçekleştirdi. Gencebay’a benzerliği medya kuruluşlarında haber olan Toğrul, kendisi gibi Orhan Gencebay’a benzediğini iddia eden 9 kişiyle daha sosyal medya üzerinden tanıştı. Orhan Gencebay ile tanışmak için randevu almayı başaran hayranları, Bursa’da buluşarak Gencebay’ın İstanbul’daki ofisine konuk oldu. Benzerlikleriyle toplumda ilgi odağı haline gelen on hayranıyla birlikte vakit geçiren Gencebay, Orhan Babalar ile tek tek tanışarak hatıra resimleri çektirdi. Gencebay ile tanışarak en büyük hayaline kavuştuğunu ifade eden Toğrul, Orhan Baba ile tanışmanın kendisinde anlatılmaz bir heyecan ve unutulmaz bir anı bıraktığını söyledi. Orhan Gencebay’a benzerliğinin çocukluk arkadaşı olan Eşref Gülpınar’ın vasıtasıyla haber yapıldığını ve tanışma öyküsünün de böylece başladığını belirten Toğrul, şöyle konuştu: “Orhan Gencebay ile tanışabileceğimi hiç tahmin etmiyordum. Benzerliğimizin haberlere konu olması üzerine, kendilerini de Gencebay’a benzeten diğer hayranları bana ulaştı. Sürekli görüşmeye başladık ve Bursa’da yaşayan Cengiz Sezgin, Orhan Gencebay ile bir randevu ayarlayabileceğini söyledi. Önce şaka sandım ama çeşitli illerinden gelen 10 kişiyle birlikte İstanbul’a gittik. Orhan baba ile ofisinde buluştuk.”

Orhan Gencebay’ı karşısında görünce büyük bir heyecan yaşadığını ifade eden Toğrul, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizi oldukça samimi karşılayan Orhan Gencebay’ı görür görmez sarılarak, ‘Eğer sizi görmeseydim; bu dünyadan gözüm açık gidecekti ve Aydın’a dönmeyecektim’ dedim. Kendisine Aydın’ın meşhur incir ve zeytinyağı ile birlikte özel yaptığım lokmadan ikram ettim. Gencebay ile yaklaşık iki saat boyunca görüşüp, sohbet ettik ve hep birlikte hatıra resimler çekildik. Ömür boyu unutamayacağım bir mutluluk yaşadım. Orhan Baba ile tanıştığım tarih benim bayram günüm oldu.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.