ÖRKOOP'un başkan adayı emin adımlarla geliyor

ÖRKOOP'un başkan adayı emin adımlarla geliyor

Köylerde üyeleriyle bir araya gelen Önal,"Ekibimle kooperatifime önce huzur, güven ve istikrarı ardından süt sektöründe zaten lider olan kooperatifime başarılar getirmek istiyorum"dedi.

ÖR-KOOP başkan adayı Ünal Önal yaklaşan kongre öncesi seçim çalışmalarına hız verdi
 
MEHMET ALİ CİNTOSUN-Nazilli ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (ÖR-KOOP) başkan adayı Ünal Önal 14 Nisan'da yapılacak olan genel kurul hazırlıklarını sürdürüyor. Yönetim kurulu aday listesinde yer alan Yamalak'tan Mehmet Ayazalp, Horsunlu'dan Yılmaz İnci, Esenköy'den Osman Durmaz ve Sevindikli'den Zeki Açık'la köy köy gezen Önal, kooperatifin ortaklarından tam destek aldı. Köy kahvelerinde üyelerin sıkıntılarını da dinleyen Önal, ÖR-KOOP'un 2 bin 377 ortağının da sesi olacağını ifade etti.Başkan adayı Ünal Önal, kooperatifin gelişmesi noktasında ortaklarla birlikte yeni başarılara imza atacaklarını söyledi.
img-20180409-wa0017.jpg
Havadis Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Ünal Önal, " Beraber aday olduğum ekibimle kooperatifime önce huzur, güven ve istikrarı ardından süt sektöründe zaten lider olan kooperatifime başarılar getirmek istiyorum. Bu genel kuruldan ÖR-KOOP ‘un daha da güçlenerek çıkmasını çok istiyorum.Tüm ÖR-KOOP ortaklarının desteğini istiyor, eğer kazanırsam onlara ve kooperatifime layık olacağıma inanıyorum."dedi.
img-20180409-wa0014.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.