Orman savaşçıları yangınlara hazır

Orman savaşçıları yangınlara hazır

Nazilli Orman İşletme Müdürlüğü'ndeki 2018 yılı yangın prensibleri ve iş güvenliği eğitimine katılan Muğla Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik, "Yıl sonuna kadar terimizin son damlasına kadar yangınlarla kavgamızı sürdüreceğiz." dedi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Nazilli Orman İşletme Müdürlüğünde görevli 25 orman muhafaza memuru ve 120 orman yangını işçisi olarak çalışan personele 2018 yılı çalışma dönemi öncesi yangın prensibleri ve iş güvenliği eğitimi verildi. Kuyucak Orman Deposu'nda gerçekleşen eğitimde 11 arazöz, 3 su tankeri ve 7 ilk müdahale aracı hazır bulundu.  Eğitimde konuşan Muğla Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik hatasız kazasız, en az sayıda yangının ve en az yanan alanın olacağı bir yangın sezonu temennisinde bulundu. Bölge Müdürü Çelik yaptığı açıklamada, " 2017 yılında orman yangınlarıyla mücadelede alansal bazda başarılı olduk.  Bu başarıyı 2018 yılı içerisinde devam ettirmek gerekiyor. Orman yangınlarıyla mücadele bir savaştır. Bu savaşta yıl sonuna kadar terimizin son damlasına kadar yangınlarla kavgamızı sürdüreceğiz" dedi. 

Ayrıca eğitime Orman Bölge Müdür Yardımcısı Enver Demirci, Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Mehmet İşçi, Nazilli Orman İşletme Müdürü Türkay Karaçay ve Nazilli Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı işletme şefleri ile teknik personel de katıldı.

1-195.jpg

2-191.jpg

3-182.jpg

4-130.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.