Ormanda Ağaçları Kesip Kenevir Ekmişler

Ormanda Ağaçları Kesip Kenevir Ekmişler

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde ormanda kesilen ağaçların yerine ekilmiş 16 bin 427 kök kenevir ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekip...

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde ormanda kesilen ağaçların yerine ekilmiş 16 bin 427 kök kenevir ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kızılüzüm Mahallesi Nif Dağı eteklerinde bulunan ormanlık arazide, ağaçların kesilerek yerine kenevir ekildiğini tespit etti. Araştırmayı derinleştiren jandarma ekipleri toplam 4 bin 400 metrekarelik iki ayrı tarla açıldığı ve kenevir ekildiğini belirledi. Yapılan operasyonda, tarlanın kenarına kurdukları çadırda kalan ve kenevirlerin bakımını yapan K.Ö. ve O.G. isimli şahıslar gözaltına alındı. Esrar üretmek amacıyla 16 bin 427 kök kenevir bitkisi ile 93 gram esrar maddesi, kenevir ekimi ve bakımında kullanıldığı tespit edilen malzemeler ile gözetleme için kullanılan 1 adet dürbün ve 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Şüphelilerden Ç.Ö. isimli şahsın ‘Müessir fiil ve görevi yaptırmamak için direnme’, O.G. isimli şahsın ise ‘basit yaralama’ suçundan arandıkları öğrenildi. Gözaltına alınan 2 kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.