Ortaklardan Ne Saklıyor?

Ortaklardan Ne Saklıyor?

Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Nuri Arslan, 24 Mart'ta gerçekleştirilen kongrenin görüntü kayıtlarını isteyen ortaklara,"özel hayatın gizliliği"nedeniyle kayıtların verilmeyeceğini bildiren mektup gönderdi.

500'den fazla ortağın bulunduğu ve gazetecilerinde yer aldığı kongrenin nasıl "özel hayatın gizliliğine" girdiği merak konusu oldu.


MEHMET ALİ CİNTOSUN- Nazilli'de Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ile ilgili her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Başkan Nuri Arslan'ın çalışanlarına ve yakınlarına "emanet hisse" verdiği haberlerinin ardından yeni bir skandal daha yaşandı. MUhalif ortaklar, 24 Mart'ta düzenlenen olaylı kongrenin görüntü kayıtlarını almak için kooperatife dilekçe yazdı. Bu dilekçeye de Başkan Nuri Arslan imzalı bir cevap yazılarak ortaklara mektup gönderildi. Görüntü kayıtlarının özel hayatın gizliliği yasası gereği verilmesinin mümkün olmadığı belirtilen mektupta kayıtların mahkeme veya resmi dairelerin istemesi halinde verileceği duyuruldu. 
Gelen mektup karşısında şoke olan muhalif ortaklar, kooperatif ortağı oldukları için bu hakka sahip olduklarını, görüntü kayıtlarının kendi paralarıyla çekildiğini ve kongrede yaşanan gelişmeleri izlemelerinin en doğal hakları olduklarını belirttiler.

uuuuuu.jpg

NURİ ARSLAN NEYİ SAKLIYOR? 
Görüntü kayıtlarını ortaklara vermeyen Nuri Arslan'ın yaptığı sert konuşmaların, kongreye katılamayan diğer ortaklar tarafından izlenilmemesi için kayıtları vermediği düşünülüyor. Kayıtlarda yaşanan tartışmaların sonucunda çıkan arbede görüntülerinin de olduğu öğrenildi. 
Ayrıca "özel hayatın gizliliği" yasasına sığınan Nuri Arslan'a seslenen ortaklar "Biz bir aileyiz aile içindeki konuların bizimle paylaşılması kadar doğal bir şey yoktur.
Bu kooperatif 3-5 kişinin idaresiyle değil bine yakın ortağımızın varlığıyla ayakta duruyor. Başkan Nuri Arslan, kamera kayıtlarını vermek istemiyor, acaba neyi saklıyor?" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.