Örter: İstikrar Başarıyı Getirecek

Örter: İstikrar Başarıyı Getirecek

Spor Toto 3.Lig 2. Grup takımlarından Çine Madranspor’da Başkan Ali Örter basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya yöneticilerden Fuat Soydar ile teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu’da katıldı. Toplantıda 28 yıl aradan sonra profesyonel liglere geri dönen Çine Madranspor’un durumu masaya yatırılırken, Başkan Ali Örter teknik heyet ve futbolcuların sonuna kadar arkalarında olduklarını söyledi. Örter, sarı-yeşilli kulübe otobüs alacaklarını da müjdeledi. Toplantıda ilk olarak konuşan Başkan Ali Örter, “Takımımız geçtiğimiz sezon sonunda 28 yıl aranın ardından hedefine ulaştı. Geçen yıl takımımızda oynayan kardeşlerimizin katkıları ve kamuoyunun desteğiyle bunu başardık. Maçlarımızı Aydın’da oynuyoruz. Yeni bir takım olduğumuz için alışma sürecimiz olacak.Futbolcu ve teknik heyetimizin sürekli arkalarında olacağız. Gerekirse maçlarımızı Adnan Menderes Stadı’nda oynayacağız. Cumhuriyet sahamızın yapımı sürüyor.1 Ekim gibi buraya girmeyi planlıyoruz. Stad için de federasyon ile görüşmelerimiz sürüyor. Biz, futbolcu, teknik heyet ve yönetim anlamında istikrarın olması gerektiğine inanıyoruz. İstikrar, başarıyı getirecektir” ifadelerini kullandı.

DİYARBAKIRLILARA TEŞEKKÜR

Diyarbakır’da takımlarının çok iyi karşılandığını belirten Örter, “Futbolun dostluk olduğuna, futbol dilinin centilmenlik olduğuna inanıyoruz. Diyarbakırlı yöneticilere teşekkür ediyoruz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız gerek. Emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Hata yapmayacağız”diye konuştu.

FUTBOLCU AÇISINDAN ÖNEMLİ

Çine Madranspor’un teknik direktörü Gürkan Ferhatoğlu, geçen sezonun finali olan Manisa Belediyespor maçı ile birlikte Aydın’ın büyük desteğini gördüklerini kaydetti. Sezon başında 20 transfer yaptıklarına dikkat çeken Ferhatoğlu, “Çine’ye gelen oyuncular muylu. 7 yıldır bu işi yapıyorum. İki maçta bir beraberlik alan takımın primlerinin ilk kez Salı antrenmanında dağıtıldığını gördüm. Futbolcular açısından bu çok önemli” dedi. Eyüp mağlubiyetinin ardından kısa süre bir umutsuzluk yaşandığını anlatan Ferhatoğlu şöyle devam etti: “Seyircimiz umutsuzluğa girmesin. İstediğimiz noktaya geleceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki yıl farklı hedefleri olan bir takım izleyeceğiz. Şu anda tek sıkıntımız iki maçta bir puan almamız. Bu sorunu da gidereceğiz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.