Osmancık’ta İkinci El Oto Pazarı Açıldı

Osmancık’ta İkinci El Oto Pazarı Açıldı

Osmancık Belediyesi tarafından kurulan ikinci el oto pazarının açılışı yapıldı. Oto pazarı her hafta Pazar günleri faaliyet gösterecek.Osmancık ilçesinde kurulan ikinci el otomobil pazarında yaklaşık...

Osmancık Belediyesi tarafından kurulan ikinci el oto pazarının açılışı yapıldı. Oto pazarı her hafta Pazar günleri faaliyet gösterecek.

Osmancık ilçesinde kurulan ikinci el otomobil pazarında yaklaşık 300 araç görücüye çıktı. Çevre ilçelerin de yoğun ilgi gösterdiği oto pazarının açılışına Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Çorum Galericiler Sitesi Başkanı Fahri Yandık, Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Bilal Karatağ, Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, belediye meclis üyeleri, oto galerici esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık’ın ikinci el otomobil sektöründe de bir merkez haline gelmesini arzu ettiğini söyledi.

İkinci el oto pazarının Osmancık’a eksikliği hissedilen bir çalışma olduğunu kaydeden Başkan Karataş, “Göreve başladığımız günden beri ikinci el oto pazarının eksikliğini hissediyorduk. Bu hizmeti ilçemize kazandırmak için bu Perşembe günleri sebze pazarı olarak kullanılan bu alanda bazı düzenlemeler yaptık. Buranın Perşembe pazarı günleri dışında otopark olarak kullanılmasını sağladık. Bu günde haftada bir gün hizmet verecek oto pazarının açılışını yapıyoruz. Yoğun bir katılım olması bizi mutlu etti. Artarak devamını arzu ediyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yaklaşık 300 aracın görücüye çıktığı ikinci el oto pazarında hareketlilik ilk saatlerde başladı. Lüks araçlarında dikkat çektiği oto pazarında araç satışlarının da ilk gün için oldukça iyi olduğu gözlemlendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.