Otomobil bankaya girdi !

Otomobil bankaya girdi !

Nazilli'nin dar sokaklarında drift yapmaya kalkan genç sürücü, hızını alamayınca banka şubesine girdi. Akıllara durgunluk veren kazada, sürücünün alkollü olduğu bildirilirken, banka yetkilileri camı kırılan şube binası önünde sabaha kadar nöbet tuttu.


Edinilen bilgiye göre kaza, Altıntaş Mahallesi 155 sokak üzerinde saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Zafer P., arkadaşı ile alkol aldıktan sonra 09 R 4525 plakalı otomobiline binerek, şehir turu atmaya başladı. Nazilli'nin dar sokaklarında hız demesi yaparak, trafiği tehlikeye düşüren genç sürücü, Mimar Sinan Caddesinden 155 sokağa döndü. Bu sırada pati çektirerek, drift yapmak isteyen genç, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil kaldırıma çıkarak,bir banka şubesinin camına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bankanın camı kırılırken, otomobilin bir kısmı da içeri girdi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, bankada ve otomobilde maddi hasar meydana geldi. 
SABAHA KADAR NÖBET TUTTULAR
Banka camının kırılmasıyla kriz masası oluşturan banka yetkilileri, olası bir güvenlik zaafiyeti nedeniyle şube önünde sabaha kadar nöbet tuttu. Otomobil sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, genç adamın yüksek promil alkollü olduğu bildirildi. 

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum