Öz annesine tecavüz etti!

Öz annesine tecavüz etti!

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde duyanların kanını donduran bir olayın davası görüldü.

Manşet Gazetesi'nden Derya Evren'in haberine göre; Nazilli'de İnanılması güç bir o kadarda iğrenç olayda H.D. bıçak zoru ve tehditle 73 yaşındaki öz annesine tecavüz etti. Davanın başlaması ile ortaya çıkan olay, Nazilli’de günün konusu oldu. Öz annesine bu rezaleti yaşatan H.D mahkeme de psikolojim bozuktu dese de hakim bu duruma kayıtsız kalmadı ve 33 yıl hapis cezası kararı verdi.

Edinilen bilgiye göre, yaptığı iğrenç eylemin ardından annesi tarafından şikayet edilen ve gözaltına alınan H.D. ifadesinde cezaevinden yeni çıktığı için psikolojisinin bozuk olduğunu, yaşananları hatırlamadığını belirtti.  Mahkeme H.D’nin ruhsal durumunun anlaşılması için adli tıp kurumuna sevk etti. Yapılan testler sonucunda H.D.’nin ruh sağlığının bozuk olmadığı ve bilerek bu eylemi gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Bu sonucu gören Nazilli Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, annesine tecavüz eden H.D.’ye ağırlaştırılmış ceza verilmesine karar verdi. Hakim, H.D.’yi 33 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Alınan bilgiye göre ilçeyi sarsan olay şöyle gelişti: Annesi ile aynı apartmanda oturan H.D. ağrıyan ayağına krem sürmesi için evine çağırdığı annesini önce yatak odasına kilitledi. Ardından soyunmaya başlayan H.D.’yi gören annesi M.D. ne olduğunu anlayamayarak oğluna ne yaptığını sordu. Eline bıçak alarak annesini susturmaya çalışan H.D., bununla da yetinmeyerek annesini ölümle tehdit etti. Annesinin ‘Oğlum yapma ben senin annenim’ diye yalvarmalarına aldırmayan sapık ruhlu genç adam iğrenç eylemini sürdürdü. Anne yaşadığı olaya dayanamayarak baygınlık geçirdi.

Kendinde olmayan annesine arka arkaya tecavüz eden H.D., kendine gelen annesini yine tehdit ederek yaşananları kimseye anlatmamasını söyledi. Olayı kimseye anlatmayacağına söz veren M.D. evden ayırıldı. Oğlunun yaptıklarını hazmedemeyen ve şoka giren anne oğlunun iş yerine giderek olanları anlattı. M.D.’nin anlattıkları doğrultusunda olay emniyete intikal etti.

Öte yandan anne M.D.’nin, yaşadıkları yüzünden ruh sağlığının bozulduğu ve olayın etkisinden uzun bir süre kurtulamadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum