Öz: Nazilli'nin il olması gündemimizde yok

Öz: Nazilli'nin il olması gündemimizde yok

Son günlerde kamuoyunda dilden dile dolaşan özellikle Nazillililerin merakla beklediği konuya AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, açıklık getirdi.

Ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Öz, "Kanaatimce medyada, haber sıkıntısı çekilince böyle konular gündeme getiriliyor. İçişleri Bakanlığı'nın, Hükümetimizin böyle bir tasarrufu yok" dedi.

Denge Gazetesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre; Ak Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti olarak, hedeflerinin 2019 yerel seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığını almak olduğunu belirterek, Nazilli'nin il olacağı yönündeki iddialarla ilgili net konuştu. Öz,  "Böyle bir polemiğe girmem. Bu konudaki görüşlerim nettir. Nazilli'nin il olmasından en büyük keyfi ben alırım. Nazilli'ye yaptığım hizmetler belli. Otoban ve şehir hastanesi için ne kadar koşturduğum belli. Nazilli il olacaksa en büyük keyfi ben alırım. Bir de hayatın ve siyasetin gerçekleri var" değerlendirmesinde bulundu Öz, bu haberleri 'haber sıkıntısı çeken gazetecilerin manipülasyonu' olarak değerlendirdi.

"NAZİLLİ, KENDİSİNİ İL YAPANLARI UNUTMAZ"

Konu ile ilgili görüşlerini açıklayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise, Nazilli'nin 40 ilden büyük bir ilçe olduğunu söyledi. Kendisinin de bazı duyumlar aldığını vurgulayan Alıcık, "Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiyor. 600 milletvekili oluyor. Nazilli'nin il olmasını Nazilli halkı da isteyecektir. Nazilli, kendisini il yapanları unutmaz, vefalıdır. Bu konuda Cumhurbaşkanımıza da güveniyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.