Özakcan; “Belediye Olarak Bilim Kurumlarıyla Dayanışma İçerisindeyiz”

Özakcan; “Belediye Olarak Bilim Kurumlarıyla Dayanışma İçerisindeyiz”

Eğitime her türlü desteği veren Efeler Belediye Başkanı M.Mesut Özakcan, Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencilerinin proje sunumuna katıldı.

ADÜ Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencilerine verilen proje ödevi kapsamında hazırlanan ve başarılı üç öğrencinin ‘Aydın Cep Park’ konulu sunumuna katılan Efeler Belediye Başkanı M.Mesut Özakcan’a Başkan Yardımcısı Cengiz Sune, Park ve Bahçeler Müdürü Sibel Erbaş eşlik etti.

ADÜ Ziraat Fakültesi Kampüsü Amfi salonunda Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileri Güngör Yasin Aydoğan, Nur Özer ve Şule Ceren Cinoğlu’nun hazırladığı projelerin sunumu büyük beğeni alırken, Dekan Prof. Dr. Kadir Kızılkaya, ”Öncelikle Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a değerli vakitlerinden ayırıp bizlerle birlikte olduğu için kendi adıma hocalarımız ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin sunumlarını izlerken gurur duydum. Buradan her öğrencimizi donanımlı bir şekilde gönderebilmek en önemli hedeflerimizdendir. Bugün üç başaralı öğrencimizin sunumunu izledik ama diğer arkadaşlara da sesleniyorum sizlerde üretmek ve başarılı olmak için çalışın” dedi.

Günün anısına çini tabak hediye edilirken duygulandığı gözlenen Başkan Özakcan,”Doç. Dr. Barış Kara’nın öğrencilerinin sunumlarını izlerken çok duygulandım. Geleceğimiz olan gençlerimizin gençlerimizden bu denli güzel projeler görmek çok güzel. Sunumlarda yer alan projelerin hepsi birbirini tamamlayacak nitelikte. Peyzaj mimarlığı meslek olmanın ötesinde bir sanatın yarattığı eserlerin bulunduğu bir daldır. Belediye olarak her zaman bilim kurumlarımızla dayanışma içerisinde olmak hem de öğrencilerin uygulamalarda yer almasını sağlamak anlayışı içerisindeyiz“ dedi.

Özakcan; “Belediye Olarak Bilim Kurumlarıyla Dayanışma İçerisindeyiz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.