Özakcan; "Efeler koltuktan değil ayakta yönetiliyor"

Özakcan; "Efeler koltuktan değil ayakta yönetiliyor"

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, seçim çalışmaları sırasında Balıkköy Mahallesi’nde verdiği park sözünü tuttu.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 30 Mart 2014’de yapılan Yerel Seçimler öncesi verdiği park sözünü tuttu ve parkın yapım aşamasını yerinde inceledi. Efeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Sune, Özel Kalem Müdürü Muharrem Arslan, Park ve Bahçeler Müdürü Sibel Erbaş’ında katıldığı Balıkköy Mahallesi ziyaretinde Özakcan vatandaştan tam not aldı.

"SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRMEKTEN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ"

Balıkköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Seçim öncesi mahalle ziyaretimiz esnasında sizlere belediye başkanı seçilmem durumunda park sözü vermiştim. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde sizlerin teveccühü ile başkan oldum ve şimdi sözümü yerine getiriyorum. Bizler bu koltuklara vatandaşlara hizmet etmek için geldik. Koltuktan yönetilen bir Efeler değil, ayakta yönetilen bir Efeler olacağını çoğu kez toplantılarımızda dile getirmiştik. 11 aydır da bunu söz verdiğimiz gibi yerine getirdiğimize inanıyorum. Vatandaşımız bilmelidir ki Efeler Belediyesi’nden her istekleri kanunların ve imkanların el verdiği ölçüde yerine getirilir" dedi.

Balıkköy Mahallesi’ndeki vatandaşlardan sözünü yerine getirdiği için tam not alan Özakcan için mahalleliler, "Başkanımız sözünde durdu ve parkımız yapılıyor. Mahallemizdeki eksikliği giderdiği için başkanımıza teşekkür ederiz. Kendisini bir daha ki yerel seçimlerde başkan olarak görmek istiyoruz" ifadelerini kullandılar.

Özakcan;

Özakcan;

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.