Özakcan; "Halkımızın Eksiksiz Hizmet Alması İçin Çalışıyoruz"

Özakcan; "Halkımızın Eksiksiz Hizmet Alması İçin Çalışıyoruz"

Efeler Belediyesi, köy olan ve geçtiğimiz yıl yapılan seçimlerin ardından mahalle statüsü kazanan yerleşim alanlarına desteklerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıl Mart ayında gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından Aydın’ın büyükşehir statüsü kazanmasının ardından merkezde Efeler Belediyesi adı altında yeni bir belediye kuruldu. Bu değişim çerçevesinde 56 köy ve 5 beldenin mahalleye dönüşmesi ile yeni kurulan belediyenin sorumluluk alanı da genişletildi. Efeler Belediyesi artık yeni oluşan mahallelerinin genel temizliğini yapıyor, çöplerini topluyor, çocuklar için oyun parkları kuruyor ve yollarını yapıyor. Bu çalışmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde Kocagür Mahallesi’nde yabancı ot temizliği ve bakımı yapıldı.

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda Kocagür Mahallesi’nin mahalle meydanı ve sokaklarının yabancı ot temizliği ve bakımı gerçekleştirildi. Sorumluluklarının arttığını ve bunun için çok çalışmak zorunda olduklarını asla unutmadıklarını belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Yerel seçimlerin ardından eski Aydın Belediyesi’ne oranla sorumluluk alanımız kat be kat arttı. Bunun bilinci ve sorumluluğu ile göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızın eksiksiz hizmet alması için çalışıyoruz. Tüm müdürlerimiz de vatandaşlarımız için göreve her an hazırlar. Vatandaşlarımız bilmelidir ki Efeler Belediyesi’nden istedikleri hizmetler, imkanlar ölçüsünde yerine getirilmeye çalışılmaktadır. Belediyemizin ’Önce Efeler, Öncü Efeler’ sloganını hiç bir zaman aklımızdan çıkartmayarak Efeler ilçemizin öncü bir ilçe olması için görev süremizce çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.