Özbay’a destek İncirliova’dan geldi

Özbay’a destek İncirliova’dan geldi

Karma Spor Sanatları’nda Aydın’ı temsil eden İncirliovalı Efecan Özbay (19), Ankara’da yapılacak olan Jiu jitsu newaza dövüş sanatına katılmak için aradığı sponsor desteğini İncirliovalı esnaftan sağladı.

Efeler Bahadır Savunma Sanatları Spor Kulübü’nde, MMA’a (Mixed Martial Arts Federasyonu - Karma Spor Sanatları) katılan İncirliovalı Efecan Özbay, kısa sürede gösterdiği başarılar sayesinde göz doldurdu. Türkiye’de yeni yeni gelişmekte olan dövüş sanatlarına yeterince desteğin verilmediğinden yakınan Efecan Özbay, Ankara’da yapılan Türkiye Şampiyonası’na katılmak için desteğe ihtiyacı olduğunu duyurmuştu. Genç sporcunun imdadına İncirliovalı Kemerli Emlak sahibi İlker Kemerli ile Paktaş Mermer ortaklarından Özcan Yavaş yetişti.

“DERECE BEKLİYORUZ”

Genç Özbay’un Ankara’dan dereceyle dönmesini istediklerini ifade eden Kemerli ve Yavaş, “Basında çıkan haberden ötürü genç kardeşimizi Ankara’da yarışacak olduğunu ancak kendisine destek verilmediğini öğrenince üzüldük. Gençlerimizin kötü alışkanlıklara yönelmesine engel olmak için spora yönlendirmek daha faydalı olur. Efecan’ın İncirliovalı olması da destek vermememizi gerektirdi. Şimdi genç kardeşimizden Ankara’dan dereceyle dönmesini istiyoruz” dedi.

Öte yandan, Efecan Özbay, Ankara’daki Türkiye Şampiyonasında başarı sağladığı takdirde Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.