Özel İdareden Sahillerde Temizlik

Özel İdareden Sahillerde Temizlik

Bartın İl Özel İdaresi, merkez ilçeye bağlı Arıönü köyü sahilinde çöp toplama etkinliği düzenledi.Bartın İl Özel İdaresi tarafından çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla sahillerde çöp toplama etki...

Bartın İl Özel İdaresi, merkez ilçeye bağlı Arıönü köyü sahilinde çöp toplama etkinliği düzenledi.

Bartın İl Özel İdaresi tarafından çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla sahillerde çöp toplama etkinliği yapıldı. Merkez ilçeye bağlı Arıönü köyü sahilinde gerçekleşen çevre temizliğinde, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, İl Genel Meclisi üyeleri İl Özel İdaresi çalışanları ve vatandaşlar sahildeki çöpleri topladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Amasra ve Ulus ilçelerine hibe edilen 2 adet çöp kamyonunun anahtar tesliminin de yapıldığı etkinlikte konuşan İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, caddelerdeki ve kumsaldaki atıkların katılımcılar tarafından temizlenerek toplumun bilinçlenmesine dikkat çekmek istediklerini söyledi.

Anahtarların İl Genel Meclisi’nin Amasra ve Ulus temsilcilerine tesliminin ardından ellerinde çöp poşetleri ile sahile inen katılımcılar, sahildeki çöpleri topladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.