Özel Sporcular Şampiyonluk İçin Kulaç Attı

Özel Sporcular Şampiyonluk İçin Kulaç Attı

Erzincan Gençlik Spor Kulübü yüzücüsü Beyza Sude Yarar, Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu oldu.Diğer sporcu Ahmet Emir Deniz ise Türkiye dördüncüsü oldu. Özel Sporcular Tü...

Erzincan Gençlik Spor Kulübü yüzücüsü Beyza Sude Yarar, Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu oldu.

Diğer sporcu Ahmet Emir Deniz ise Türkiye dördüncüsü oldu. Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası, 55 kulüpten 81 sporcunun katılımıyla Ankara’da yapıldı. Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından Eryaman Olimpik Hazırlık Merkezi’nde (TOHM) düzenlenen şampiyonada sporcular, derece yapabilmek için mücadele ettiler. Düzenlenen Türkiye şampiyonasına Erzincan’dan 2 sporcu katıldı. Erzincan Gençlik Spor Kulübü sporcuları katıldıkları şampiyonadan derece ile döndüler. Bayanlar açık yaş kategorisi 50 metre sırt stilinde yarışan Beyza Sude Yarar Türkiye şampiyonu oldu. 100 metre kurbağalama stilinde yarışan Ahmet Emir Deniz ise Türkiye dördüncüsü oldu. Şampiyon yüzücünün başarısından gurur duyduklarını söyleyen Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, her iki başarılı sporcuyu da tebrik etti. İl Müdürü Burak Mumcu, “Erzincan’da sporun gelişmesi adına çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Ulusal alanda bize bu başarıyı yaşatan sporcumuzu ve antrenörlerini tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.