Özkat’dan Taraftara Teşekkür: İzmir’e 2 Otobüs

SPOR TOTO 2. Lig Kırmızı Grup’ta sahasında Ankaragücü’nü 4-1 mağlup ederek 3’te 3 yapan Nazilli Belediyespor’da Göztepe maçının hazırlıkları devam ediyor.

GÜÇLÜ rakibi Ankaragücü’nü farkı skorla mağlup ederken, gösterdiği performansla göz dolduran siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem, Ankaragücü karşılaşmasında kamuoyu oluşturarak tribünlerin dolmasını sağlayan ve 90 dakika boyunca takımı destekleyen taraftarlara teşekkür etmişti. Bir başka teşekkür de Kulüp Başkanı Nurettin Özkat’dan geldi. Özkat, Ankaragücü maçında yaptıkları tezahürat ile otobüs talebinde bulunan taraftarlara İzmir’de oynanacak olan Göztepe karşılaşması için 2 otobüs tahsis edeceklerini söyledi.

ÖZKAT: TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARA BORCUMUZ YOK

Site Genel Yayın Yönetmenimiz M.Şevket Altınayar’ın sorularını yanıtlayan Nurettin Özkat, teknik heyet ve futbolculara hiçbir borçlarının olmadığını kaydederek, “Şampiyonluğa yakın takımız. Ancak daha çok maç var. Önemli olan birlikteliğin sağlanmasıydı. Bunu da başardığımıza inanıyoruz” dedi. Özkat, “Pazartesi günü teknik heyet ve futbolcularımıza Ankaragücü galibiyet primlerini, maaşlarını, transfer taksitlerini dağıttık. 31.12.2014 tarihi itibariyle futbolcu ve teknik heyetimize hiçbir geciken borcumuz yok” şeklinde konuştu. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.