Pankart Savaşı: Aydın takıyor, Nazilli söküyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, Nazilli’deki vatandaşları doğalgaz çalışmaları hakkında bilgilendirmek için astığı pankartların Nazilli Belediyesi personeli tarafından yerinden sökülmesi şaşkınlık yarattı.

NAZİLLİ kent merkezinde yürütülen doğalgaz çalışmalarının seyri ve takvimi konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan pankartlar, doğalgaz çalışmalarının yapıldığı mahalle ve sokaklara rutin bir uygulama olarak takılıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bilgilendirme pankartlarını asmalarının ardından ‘belediye logosu’ taşıyan resmi plakalı araçlarla bölgeye gelen Nazilli Belediyesi ekiplerinin asılan pankartları sökmesi ilçede ayrı bir tartışma konusu haline geldi.

• VATANDAŞIN OBJEKTİFİNE TAKILDI

Nazilli Belediyesi’nin, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bilgilendirme pankartlarına karşı giriştiği tavır Ordu Caddesi’nde yaşayan bir vatandaş tarafından an ve an fotoğraflandı. Bilgilendirme pankartlarının indirilmesi talimatını kimin verdiği merak konusu olurken, vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşı bilgilendirmesinden duyulan rahatsızlık ne olabilir anlayamadık. Bu işin talimatını kim veriyor? Hangi mantıkla pankart indiriliyor? Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık konuyla ilgili olarak mutlaka bir açıklama yapmalı” şeklinde konuştular. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

pankart-savasi-mi-basladi-(1).jpg

pankart-savasi-mi-basladi-(2).jpg

pankart-savasi-mi-basladi-(3).jpg

pankart-savasi-mi-basladi-(4).jpg

pankart-savasi-mi-basladi-(5).jpg

pankart-savasi-mi-basladi-(6).jpg

pankart-savasi-mi-basladi-(7).jpg

pankart-savasi-mi-basladi-(8).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum