Partilerin genel merkezlerinde son durum

Partilerin genel merkezlerinde son durum

TBMM'de temsil edilen dört partinin Ankara'daki genel merkez binaları, 1 Kasım seçim sonuçları için hazır.

AKP Genel Merkezi'nde her seçimde görülen düzen hakim. CHP, genel merkezler içinde en heyecanlı görüneni. MHP ise, seçimlerde oy verme işleminin sona ermesine sadece dakikalar kala, en sessiz Genel Merkez. HDP'nin Genel Merkezi'nde ise "tedbir" hakim.

AKP'DE "BALKON" HAZIR

Oy verme işleminin sona ermesine sadece dakikalar kala, AKP Genel Merkezi'nde tüm sistem kurulmuş durumda. Seçim sonuçlarının gelmesine yakın, genel merkezdebomba araması dahil, tüm güvenlik önlemleri alındı. AKP Genel Merkezi'nde daha önceki seçimlerde üst katta olan seçim koordinasyon merkezi, bu kez zemin kata taşındı.

AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, seçim sonuçları ne olursa olsun, "Balkon konuşması" yapacağını söylemişti. Balkon, daha sonuçlar belirlenmeden, bu konuşma için hazırlandı; Çiçeklerle süslendi, ses sistemi kuruldu.

AKP Genel Merkezi'nde gazeteciler için de yine diğer seçimlerde olduğu gibi sonuçları izleyebilmeleri için özel bir bölüm, canlı yayınlar için de özel bir platform hazırlanmış durumda.

CHP, BAYRAKLARLA SÜSLENDİ

CHP Genel Merkezi, tüm genel merkezler içinde en "heyecanlı" görünen merkez. CHP'nin bahçesi, parti bayrakları ile süslenmiş durumda. Ayrıca, seçim sonrası konuşması için bir platform ve ses düzeni ile, dev ekran da kuruldu.

MHP SESSİZ

MHP Genel Merkezi, daha önceki seçimlerde de olduğu gibi, 1 Kasım'da da en sakin genel merkez. MHP'de henüz parti yetkililerinin çoğu genel merkeze gelmedi. Ancak seçim sonuçlarının değerlendirilmesi için koordinasyon merkezi göreve hazır.

HDP GENEL MERKEZİ'NDE "TEDBİR" HAKİM; HERKES TEK TEK ARANIYOR, SEYYAR JENERATÖR BİLE VAR

HDP Genel Merkezi'nde ise, oy verme işleminin bitmesine dakikalar kala "tedbir" hakim.

Daha önce birkaç kez saldırıya uğrayan, son olarak da 7 Haziran seçimleri sonrasında kundaklanan HDP Genel Merkezi'nin önündeki iki şeritli yol, trafiğe kapatıldı.

Polis güvenliğinin dışında, HDP'liler de parti binasına gelen herkesi teker teker arayıp, genel merkeze öyle alıyorlar.

HDP, elektrik kesintisine de hazır; PTT'den olası elektrik kesintilerine karşı seyyar bir jeneratör de parti binasına getirilmiş durumda.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.