Paşabahçe Fabrikasında Meydana Gelen Yangın

Paşabahçe Fabrikasında Meydana Gelen Yangın

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş M. Özaydemir, Paşabahçe Fabrikasında meydana gelen yangının üzüntü verici olduğunu belirtti.ESO Başkanı Özaydemir, yaptığı açıklamada, Eskişeh...

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş M. Özaydemir, Paşabahçe Fabrikasında meydana gelen yangının üzüntü verici olduğunu belirtti.

ESO Başkanı Özaydemir, yaptığı açıklamada, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde (ESOB) 2001’den beri faaliyet gösteren Paşabahçe Cam Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eskişehir Fabrikası’nda çıkan yangın nedeniyle doğan zararın tüm camiayı üzdüğünü belirtti. Özaydemir, “En büyük tesellimiz vardiya esnasında 350 kişi çalışan bir işletmede 4 kişinin dumandan etkilenmesinden başka cana dokunan olayın olmamasıdır” diye kaydetti.

Firmada 50 bin metrekarelik mamul ambar kısmının tamamen yandığının bilgisi veren Özaydemir, söz konusu yangın yerinde incelemelerde bulunduklarını ve ilgililerden bilgi aldıklarını belirterek, önemli bir tesellinin de üretim hatlarına yangının yayılmasının engellenmiş olması olduğunu anlattı. Yangın söndürülmesinde OSB itfaiyesine destek vererek yangının hem işletme içindeki yayılmasını hem de diğer firmalara sıçramasını engelleyen ve söndürülünceye kadar çaba harcayanlara teşekkür eden Özaydemir, “Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Bozüyük, Bilecik, Hava İkmal Bakım Merkezi, Orman Bölge Müdürlüğü İtfaiye teşkilatlarına, Emniyet Müdürlüğü ve Bursa Acil Kurtarma ekibine, Odamız üyesi firmalara verdikleri araç ve manevi destekten dolayı çok teşekkür ederiz. Eskişehir Sanayi Odası ve tüm camia adına Paşabahçe Cam Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eskişehir Fabrikasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah’tan camiamıza bir daha böyle felaketler göstermemesini diliyoruz” diye belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.