Paşayeva Kitaplarını İmzaladı

Paşayeva Kitaplarını İmzaladı

Azerbaycan Milletvekili, doktor, hukukçu ve gazeteci olan Ganire Paşayeva, 4.Malatya Anadolu Kitap Fuarı’nda kitaplarını imzaladı.Kitap fuarında “Allah Seven Kalplerdedir”, “Aşk Başka” ve “Karabağ Hik...

Azerbaycan Milletvekili, doktor, hukukçu ve gazeteci olan Ganire Paşayeva, 4.Malatya Anadolu Kitap Fuarı’nda kitaplarını imzaladı.

Kitap fuarında “Allah Seven Kalplerdedir”, “Aşk Başka” ve “Karabağ Hikayeleri’ adlı kitaplarını imzalayan Ganire Paşayeva, Malatya’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Türkiye ile Azerbeycan’ın tek millet iki devlet olduğunu söyledi. Malatya’nın Azerbaycan tarihinde önemli yeri olan bir bölge olduğunu ifade eden Ganire Paşayeva, ”Malatya’ya tekrar gelmekten çok mutluyum. Malatya’yı inşallah kardeş şehir yapmak istiyoruz. Azerbaycan şehirlerinin biriyle. Buna çok ihtiyacımız var. Türkiye ile ilgili ne olursa dünyanın neresinde olursa olsun savunuruz. Siz de Azerbeycan’la ilgili ne olursa savunursunuz. Haklı davamızın savunucusu olacağız” dedi.

Malatya’da vatanındaymış gibi kendisini hissettiğini belirten Ganire Paşayeva, Malatya ile ilgili güzel yazılar yazdığını ve Haziran ayında çıkacak yeni kitabını Malatya’ya hediye edeceğini söyledi.

Öte yandan Ganire Paşayeva’’nın standını ziyaret eden Vali Süleyman Kamçı, kitap fuarının Türkiye’nin en önemli fuarlarından biri haline geldiğini belirterek katılımlarından dolayı Paşayeva’ya teşekkür etti. Ganire Paşayeva’da, Vali Kamçı’ya kitabını imzalayarak hediye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.