PAÜ’de Bahar Etkinlikleri Başladı

PAÜ’de Bahar Etkinlikleri Başladı

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) bahar etkinlikleri başladı. Öğrenci toplulukları tarafından düzenlenen etkinlikler, mayıs ayı boyunca kampüsü şenlendirecek.Etkinlikler kapsamında Müzik Eğitimi Anabil...

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) bahar etkinlikleri başladı. Öğrenci toplulukları tarafından düzenlenen etkinlikler, mayıs ayı boyunca kampüsü şenlendirecek.

Etkinlikler kapsamında Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’nın lisans öğrencilerinden oluşan PAÜ Polifonik Korosu ve Gençlik Oda Orkestrası Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde bir konser gerçekleştirdi. Koro Şefi Öğretim Görevlisi Dr. Aykut Önder Sarıçiftçi ve Orkestra Şefi O. Çağatay Şişman’ın hazırladığı konser programında, yerli ve yabancı bestecilerin pek çok eserine yer verildi. İki kısımdan oluşan konserin birinci bölümünde N. Kodallı, A. Atalay, Y. Elmas ve Y. Tura gibi bestecilerin eserlerine yer veren Sarıçiftçi, kendi düzenlemelerini de izleyicinin beğenisine sundu.

İkinci bölümde Şef Şişman yönetimindeki orkestra, A. Vivaldi, J. Haydn, M. Oginski, ve H. Purcell gibi bestecilere yer verirken, aynı zamanda Lord Of The Rings, Game Of Thrones ve Skyfall gibi dünyaca tanınan film ve dizi müziklerini de seslendirdi.

Bahar etkinlikleri kapsamında sportif aktiviteler de yer aldı. Rekreasyon Topluluğu tarafından düzenlenen Rekreasyon Şenliği, Gölbahçe Şenlik Alanı’nda yapıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.