Pazarlar’da Cadde Ve Sokaklar Çiçek Açtı

Pazarlar’da Cadde Ve Sokaklar Çiçek Açtı

Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile Simav Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde Toplum Yararına çalışma yapan geçici orman işçileri, peyzaj düzenlemeleri kapsamında...

Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile Simav Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde Toplum Yararına çalışma yapan geçici orman işçileri, peyzaj düzenlemeleri kapsamında cadde, sokak, orta refüj ve parklara diktiği gül ve mevsimlik çiçeklerle Pazarlar’a rengarenk bir görünüm kazandırmak için çalışmaları sürdürüyor.

Pazarlar Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların ardından bahar aylarının gelmesi ile birlikte cadde ve sokaklarda açan çiçekler renkli görüntüler oluşturdu.

Baharın gelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandıran Pazarlar Belediyesi, ilçedeki ana arterlere, orta refüjlere ve meydanlara diktiği çiçeklerle ilçeyi adeta bir renk cümbüşüne döndürdü

Pazarlar ilçesinin genelinde devam eden peyzaj çalışmaları kapsamında sorumluluk alanlarına gül fidanlarını ve değişik türlerde mevsimlik çiçeği toprakla buluşturuyor. Kavşakları ve refüjleri süsleyen gül ve mevsimlik çiçekler eşsiz görüntüler sergilerken, çalışmalar vatandaşların da büyük beğenisini kazanıyor.

Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, “Parklara özellikle sorumlu olduğumuz cadde üzerindeki refüjlere gülfidanı ve mevsimlik çiçek dikildi. İlçemiz rengarenk bir görünüme kavuştu; ortaya çıkan renk cümbüşü ilçemizin estetiğine ayrı bir hava katıyor” diye konuştu.(MB-EFE)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.