Pekgüzel, 'Hemşeri Derneklerini Önemsiyorum'

Pekgüzel, 'Hemşeri Derneklerini Önemsiyorum'

Aydın’ın sosyal ve kültürel işlevleri yerine getirmede önemli misyon üstlenen hemşeri derneklerine ziyaretlerini sürdüren AK Parti Belediye Başkanı Adayı Yalçın Pekgüzel, Bitlis Öcallar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin açılışına katıldı.

Yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşları ile birlikte kentin problemlerine çözüm üretme çabası, modern yönetim anlayışının doğal bir sonucu olarak gören Pekgüzel, derneklerin üstlendikleri rolü önemsediğini ve bu nedenle her fırsatta dernekleri ziyaret ettiğini söyledi. AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, seçim çalışmaları kapsamında, 16 Şubat 2014 Pazar günü Osman Yozgatlı Mahallesi’nde Bitlis Öcallar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin açılışına katılarak sürdürdü. Dernek yöneticileri tarafından karşılanan Pekgüzel, burada Dernek Başkanı Sedat Öcal’la sohbet etti. Pekgüzel, “Hemşeri dernekleri, sosyal, kültürel, ahlaki, eğitsel etkinlik ve işlevlerde de bulunuyorlar. Hitap ettikleri kitlenin kültürel değerlerini yaşatmak için özel gayret gösteriyorlar. Bu sebeple çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar” dedi. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Öcal ise, Belediye Başkan adayı Pekgüzel’e bu seçim yoğunluğunda kendilerine zaman ayırarak açılışa katılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

“İLİM YAYMA CEMİYETİ’NİN MİLLİ KÜLTÜRÜMÜZE KATKISI BÜYÜK”

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, İlim Yayma Cemiyeti’nin 3.Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Başkan Murat Yılmaz tarafından karşılanan Pekgüzel, “İlim Yayma Cemiyeti’nin milli kültürümüze katkıları büyük” dedi. Burada kısa bir konuşma yapan Pekgüzel, toplantıya katılmadan önce İlim Yayma Cemiyeti hakkında kısa bir araştırma yaptığını belirterek, “Misyonunuzu okuyunca çok beğendim. Ülkemizin kalkınmasına; milli, ahlaki, dini, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren, vatanını ve milletini seven bir toplumun yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunma yönündeki çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum. Önümüzdeki süreçte aday olduğum Efeler Belediye Başkanı olmam halinde, sizlerle aynı misyonda birlikte olmayı taahhüt ediyorum. Genel kurulunuzun memleketimize, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Pekgüzel, 'Hemşeri Derneklerini Önemsiyorum'

Pekgüzel, 'Hemşeri Derneklerini Önemsiyorum'

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.