Platonik Aşık İntihar Etmek İçin Çatıya Çıktı

Platonik Aşık İntihar Etmek İçin Çatıya Çıktı

Sivas’ta üniversite öğrencisi bir kıza platonik aşık olan genç çatıya çıkarak intihar etmek istedi.Camii Kebir Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı bir apartmanın çatısına çıka...

Sivas’ta üniversite öğrencisi bir kıza platonik aşık olan genç çatıya çıkarak intihar etmek istedi.

Camii Kebir Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı bir apartmanın çatısına çıkan bir kişinin olduğunu gören vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsın atlama ihtimaline karşı çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak durumu itfaiye ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Polis çatıya çıkan şahsın aynı mahallede otopark görevlisi olarak çalışan Ferhat E. (25) olduğunu tespit etti.

Platonik aşk beslediği üniversiteli kızın evinin bulunduğu binanın karşı binasının çatısına çıkan genç, aşık olduğu kızın gelmesini istedi. Bu sırada polis ekipleri ve arkadaşları Ferhat E.’yi cep telefonu ile arayarak ikna etmeye çalıştı. Kızın ev arkadaşları da şahsı uzun süre çatıdan aşağı indirmek için çabaladı. Çevreye toplanan vatandaşlar intihar girişimin meraklı bakışlarla izlerken, bazı vatandaşların olayı cep telefonu ile kaydettiği görüldü.

Şahıs polis ekiplerinin ve arkadaşlarının çabasına rağmen çatıdan inmeyince Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde görevli bir psikolog olay yerine gelerek şahsı ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 1.5 saat süren intihar girişimi şahsın annesi ve yakınlarının ikna çabaları sonucu sona erdi. Şahıs yakınlarının yardımıyla bulunduğu çatıdan aşağı indirildi. Şahıs kontrol amacıyla ambulansla hastaneye götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.